FAQS

 E-mail: tienda@turronesverdusirvent.com
 +34 616 545 918
 C/ Monturiol 2 / 17600 Figueres
 En 24/48H la teua comanda a casa.

Preguntes més freqüents

Enviament i entrega en la Península

Una vegada rebut la comanda i realitzat el pagament, procedim a la seua preparació i empaquetatge per a l’enviament per mitjà de transport urgent. Depenent de l’hora en què s’haja realitzat, es podrà manar el mateix dia, depenent açò també de l’hora a què passe l’agència de transport, qui ens garantix que la comanda estarà en el seu destí l’endemà, o en 48 hores com molt tard. En el cas que haguera algun problema, com per exemple, ruptura d’estoc o incidència de l’agència de transport, s’avisaria immediatament al client per a informar-li sobre el seu pedido.Los gastos d’enviament, per a qualsevol comanda (pes i destí)

Enviaments internacionals i no peninsulars (Balears, Canàries, Ceuta i Melilla)

Els països a què enviem els nostres productes són de la UE: Alemanya, Andorra, Països Baixos, Itàlia, Grècia i sobretot, Francia. La preparació de la comanda seguix les mateixes pautes que en enviaments nacionals a península, encara que pot tardar un poc més, segons el destí. I el mateix ocorre amb comandes a territori espanyol no peninsular.

Com demanar

Tenim diversos mètodes per a realitzar una comanda de torrons i dolços en la nostra botiga de Figueres:

  1. A través del carret de la compra, agregant productes i finalitzant el procés. Este és el mètode més ràpid ja que realitza tots els càlculs automàticament i inclús permet el pagament en el mateix instant de la compra.
  2. Per mitjà de correu electrònic, enviant la comanda a tienda [arroba] turronesverdusirvent.com
  3. A través del formulari de contacte A través de telèfon, en el número +34 616 545 918
  4. En els casos 2,3 i 4 el procés es ralentitza ja que hi ha preparar a mà la comanda, sumar les quantitats i realitzar el pagament

En els casos 2,3 i 4 el procés es ralentitza ja que hi ha preparar a mà la comanda, sumar les quantitats i realitzar el pagament

Devolucions

S’admetran devolucions durant els 15 dies següents a la recepció de la comanda, en les següents condiciones:- Si el producte es va rebre en mal estat o ha passat la data de caducitat (cosa que mai ha passat perquè només venem productes de temporada) , es tornarà a la nostra direcció de la botiga amb tot l’embalatge original, exceptuant lògicament el producte que haja sigut obert i detectat el dit estat. Si la devolució atén a temes personals del client, es tractarà com a cas distinto.- Si la comanda es torna per algun problema relacionat amb el transport, Torrons Juan Verdú Sirvent no es farà responsable, sinó que es responsabilitzarà a l’empresa encarregada de l’envío.Para tramitar la devolució, pose’s en contacte amb nosaltres en el telèfon +34 616 545 918 o en l’email botiga [arroba] turronesverdusirvent.com

Mètodes de pagament

Per a realitzar el pagament li oferim diferents mètodes. L’elecció del mètode de pagament es realitza quasi al final de la realització de la comanda, després de seleccionar els productes a comprar, introduir les seues dades personals i el mètode d’enviament.

  1. Pagament amb targeta de crédito y Paypal: VISA, MASTERCARD, American Express Sens dubte és el mètode més ràpid i còmode ja que després de finalitzar la comanda efectua el pagament i ens arriba immediatament. Este tipus de pagament que usa la tecnología PayPal es un dels més segurs i estesos en tota la Xarxa.
  2. Pagament per mitjà de transferència bancària: El procés és un poc més lent que per mitjà de targeta de crèdit o paypal perquè quan el client efectua la transferència, ens ha d’enviar posteriorment el justificant, i mentres els diners arriba al nostre banc solen passar uns dies.

Preus i descomptes

Els preus del nostre catàleg porten l’IVA inclòs. Ocasionalment, realitzem ofertes i descomptes per a promocionar algun dels nostres productes. Durant tota la vida hem venut els nostres torrons al pes, és a dir, les nostres barres no tenen un pes exacte, encara que ronden els 700 grams. Per a la venda en Internet resulta impossible endevinar el pes de cada barra de torró, així que encara que el preu siga fix, el pes pot variar un poc, encara que no massa. És per això que en la fitxa de producte, el pes de, per exemple, 700 grams, és aproximat, sent normalment superior a esta quantitat, a favor del client.

Enviar una pregunta

    ¿Tienes alguna duda sobre nuestros productos, envío o como trabajamos? No dudes en enviarnos tu pregunta a través del siguiente formulario.